Välkommen till min ballongblogg!

Foto: Dan Sörensen.

Hej!

När jag var sju år blev jag kär. I en clown. Han hette Cha Cha och frågade mig om jag ville ha en ballong. OM jag ville! Jag sa att jag ville ha en hund. Han tog upp en lång, smal ballong ur fickan, blåste upp den, snurrade hej vilt, och vips – det var en hund! Av en ballong! Efter den dagen så gott som sov jag med min ballongpump och mina långa, smala ballonger (och drömde om Cha Cha). Jag knöt och snurrade tills jag fick blåsor på händerna. I en vecka ungefär, sen hade jag tröttnat på det.

Jag är uppvuxen med ballonger (dock inte figurballonger) då min mamma Kici Wulff är grundaren till Wulff Import Ab och var först med att introducera folieballongen på den nordiska marknaden. Dagen då jag träffade Cha Cha (som ju egentligen var en gammal gubbe och kund till mamma) var jag med mina föräldrar på ännu en mässa och jag stod och fixade heliumballonger till andra flickor (fast vägrade sälja My Little Pony ballongen till någon, de var MINA).

Flera år och flera mässor senare träffade jag några ballongkonstnärer igen. Och än en gång var jag fast. Nu har det gått några år och jag har inte tröttnat, tvärtom!

Jag har jobbat på festivaler, kalas, köpcentrum, event, dagis, nattklubbar m.m. Erbjuder även nybörjarkurser för alla åldrar i ballongvikning. Jag har så gott som alltid en pump och ett gäng ballonger med mig och det är alltid uppskattat (särskilt av t.ex. föräldrar med skrikiga barn på tåg)!

Hoppas vi ses över lite ballongpepp snart!

/K

Psssst.. Kattrackarn på bilden är Iggy Katt, hon diggar ballonger hon med. Vi har säkert tusen ballonger liggandes runt om i lägenheten, hälften är hennes fel.

Psssst igen.. Kolla in min knasiga (och flerfaldigt prisbelönta!) matlagningsblogg Kaffekokarkokboken.

Join the Conversation

4 Comments

  1. lady gaga ballong i silver!

    och en ballerina i rosa

    och en snippa röd/rosa

    allt i ballongens tecken

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *