Önskemål – Luftballong (på vift!)

Rebecca skrev och önskade att hon ville ha en luftballong i rött, grönt, lila och blått. Då luftballongen jag gjorde bara krävdes tre ballonger skippade jag den blåa, den var ändå rätt lik den lila.

Har inte gjort en luftballong innan. Lite knepigare än vad man kanske tror att göra den men tycker ändå att den blev ganska söt. Som korg använde jag en liten korg som vi brukar ha vitlök i.

Det roliga var att när vi skulle fotografera den här ute på gården kom ett litet monster och ville provåka.

Klicka på bilderna så blir de större.

Trodde faktiskt inte att det skulle fungera men han lyfte direkt! Eftersom det blåser en massa ute for han dessutom iväg i en himla fart. Vi hade Iggy Katt med oss ute på gården så fick plocka henne under armen och springa efter. Hon var riktigt missnöjd (höhö, missnöjd) över att vara ute i stormen. Monstret var däremot äventyrslysten, hade till och med en kikare med sig!

Dan hann knäppa en bild på honom bakom Hemköp.

Sist vi såg honom var vid Skansen Kronan. Sen tog vinden honom rejält och drog med honom ut över stan. Han såg glad ut men vi är lite oroliga så hör av dig om du har ett hum om var han kan tänkas vara. Vi vill även ha tillbaka vår vitlökskorg.

Efterlyses: Naket monster med kikare i en ballongfigursluftballong.

Foto: Dan Sörensen.

Join the Conversation

4 Comments

  1. Tjusigt värre, ni får la vara glaa att inte Iggy hoppade upp och for iväg.
    ska tänka ut ett önskemål tills nästa vecka. Lycka till i Stockholm/Tina

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *