Sundbybergs kräft- och surströmmingsskiva

Mitt “vanliga” veckojobb är på en matlagningsskola för barn och jag skulle just påbörja torsdagens matlagningskurs när telefonen ringde. Det var samma uppdragsgivare som i lördags då jag jobbade på Signalfabriken här i Sundbyberg. Han undrade om jag kunde komma så fort som möjligt och göra ballongfigurer i Sundbyberg!

Efter matlagningskursen hoppade jag på bussen och från att ha pocherat kyckling med ett gäng i 10-årsåldern befann jag mig nu på Sundbybergs kräft- och surströmmingsskiva och gjorde ballongfigurer till alla barnen! Himla kul jobb jag har, visst?

Join the Conversation

1 Comment

  1. I see you don’t monetize ballongkatten.se, don’t waste your traffic, you can earn extra bucks every month with new monetization method.
    This is the best adsense alternative for any type of website
    (they approve all websites), for more details simply search in gooogle:
    murgrabia’s tools

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *