Allum 10 år – Hurra, hurra, hurra, hurra!

Allum i Partille fyllde i helgen 10 år och jag var på plats och gjorde ballongfigurer. Himlans skoj och fullt upp. Köpcentrum är alltid väldigt roliga att jobba på för då vet jag att det kommer att vara mycket att göra.

Dagens minus: Det finns nog bara ett endaste minus med att jobba som ballongvikare (låter klyschigt, men sant)… När det är dags att stänga kön. Men någon gång måste det ske, annars hade jag fortfarande suttit kvar där och gjort figurer.

Dagens plus: När jag, med lite dåligt samvete efter att ha stängt kön, går förbi en familj i utkanten av köpcentret med ett par av barnens ballongfigurer som ”snurrats upp” och jag ser hur föräldrarna försöker snurra rätt dem igen. Men de hade ju ingen vidare koll alltså… ;) Och jag får knacka på axlarna och erbjuda dem min hjälp. Jag brukar försöka vara ”hård men rättvis” men de där ballongmössen gick ju så klart inte att inte fixa till!

Foto: Panduro Hobby

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*