Kattkonst!

När jag inte jobbar som ballongkonstnär så målar jag, och framförallt är det katter jag målar (crazy cat lady som jag ändå är). Härom veckan hörde Christian på Xiko Art av sig och undrade om vi inte skulle börja samarbeta. Kul! Xiko gör reproduktioner av konst och trycker upp detta på plexiglas – svinsnyggt blir det. En del av pengarna som kommer in går till välgörenhet som konstnären får bestämma. Givetvis vill jag att pengarna ska gå till hemlösa katter! Katthem/organisation har jag inte bestämt riktigt än, men håller på att kolla runt… Det finns 100.000 – 150.000 hemlösa katter bara i Sverige och statusen på katter i samhället är hemskt låg. Kastrera era katter!

Detta är en perfekt julklapp och för att det ska hinna bli klart i tid så in med dig och beställ på direkten. Här är en direktlänk till min alldeles egna lilla konstnärssida. Har lagt upp alla mina tavlor på Instagram och har du sett annat motiv där du hellre vill köpa så hota till så ska det nog gå att lösa det med.

Min personliga favorittavla hittills – “Chirano” (döpt efter världens bästa katt (Guccis och min gamla bästis) som numera är död).

Är du intresserad av ett original efter egna önskemål kan du kontakta mig på ballongkatten@gmail.com.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *