Kulturdag, kulturnatt & Kulturlov!

27 oktober, 2014 · 1 kommentar

Lördagen inleddes i Varberg på Kulturdag & natt. När dagen där avslutades blev jag hämtad och fick skjuts till Alingsås. Det var nämligen disco där på Barnens Lights och då är det väl klart att alla ska få dansa omkring med ballongfigurer!

Bild från Memo förlag på instagram.

Det var i lördags det och även denna dag, måndag, har jag besökt Varberg. Och så himla roligt har det varit! Har haft två ballongkurser för barn på Komedianten (så klart fick de vuxna som följde med även de vara med). När jag åkte dit hade jag räknat med att jag skulle hinna lära ut två, max tre stycken olika ballongfigurer. Men jag vet inte vad det är med barnen i Varberg… De var ju otroliga! Jag tappade hakan när de redan efter en tredjedel av tiden redan hade lärt sig tre ballongfigurer. Så det var bara att fortsätta, och fortsätta. Riktig överkurs och jag är så imponerad! Det enda problemet som uppstod under dagen var hur de skulle lyckas bära hem alla figurerna de fixade till.

Alla som var med – SÅ BRA NI ÄR!

Nyutexaminerade ballongkonstnärer på väg hem!

1 kommentar på Kulturdag, kulturnatt & Kulturlov!

  1. Sofia Määttä,

    Tack för att du kom och spred glädje och ballongkunskap! Bättre sent än aldrig att tacka från oss i Varberg!
    Med hopp om att få hit dig snart igen
    Med vänlig hälsning,
    Sofia

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*