Stora Familjedagen var en solig, rolig och ballongfylld dag!

Över 10 000 samlades på Skansen för att fira kampanjfinalen för Kambodjas barn. Läs mer om arbetet och vad du kan göra på SOS-barnbyars sida.

Det var första gången jag var på Skansen och har tjatat flera gånger på min sambo sedan jag kom hem igen att vi snart måste åka till Stockholm igen för att åka dit. Hur mysigt som helst! Och vädret denna dag var GÖTT.

Från det att portarna öppnades till att klockan slog fyra hade jag en kö som ringlade sig lång. Jag hade nog kunnat sitta ett bra tag till men var tyvärr tvungen att rusa så jag skulle hinna med tåget hem till Göteborg igen. Men fick göra ett par ballongfigurer även på spårvagnen till centralen! 🙂

Även ansiktsmålarna hade fullt upp! Jag satt mitt emot dem och du ser min kö där i bakgrunden. 😉

Precis bredvid mig var en station där barnen skulle gissa vad för bajs det var i burkarna! I bakgrunden även här ser man ballongkön…


Tack för en solig och rolig dag!

Fotograf de två översta bilderna: Viktor Karppinen.

Fotograf mellersta bilden: Mattias Björklund.

De två sista fotona är hämtade från Metros artikel om eventet. Fotograf är Henry Lundholm.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *