Stora Familjedagen på Skansen

Nu på söndag den 18 maj bjuder SOS Barnbyar tillsammans med Metro in till Stora familjedagen på Skansen. Det blir en härlig dag med massor av roliga aktiviteter för både barn och vuxna! Bland annat kan barnen få ballongfigurer av mig, bli ansiktsmålade eller gå på minidisco. Och så kan man tävla om en resa till Kos!

På Sollidenscenen uppträder Martin Stenmarck, Alcazar, Janet Leon, Andreas Weise, Micke Syd, Mojje Johansson och många fler.

För SOS Barnbyar är det viktigt att så många som möjligt ska kunna komma till Skansen och fira Familjedagen, och tack vare Svenska PostkodLotteriet har priset för inträdet kunnat reduceras. Barn går in gratis och vuxna till rabatterat pris med värdekupongen som ni hittar i Metro varje dag fram till 18 maj.

Jag hoppas du tar med dig hela familjen och tittar förbi!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *