Invigning Kungens Kurva Shoppingcenter dag 2

Jag började dagen med att skära mitt bästa ballongknytarfinger på något vasst någonstans, tror det var en bordskant. Märkte det inte ens förrän jag såg den nerblodade ballongfiguren (trodde först den var missfärgad…) jag höll på med. Och plötsligt DÅ gjorde det ont, du vet säkert hur det är? Men vilken klantskalle jag är va!? Tur jag har fler ballongknytarfingrar i reserv som jag kan använda istället! 🙂

Som vanligt en vardag började förmiddagen relativt lugnt, men lugnt är nog det sista jag kan beskriva hela denna dagen med. Det var så mycket folk, tycker det är fantastiskt! Jag har verkligen världens bästa jobb. Det var ett tag som det var så proppat med folk att jag bad en som jobbade där att ta en bild med min kamera, men det fanns inte ens tid att leta upp telefonen min i väskan ens. Så det blev ingen bild.

Jag hann dock ta några bilder under förmiddagen. Då blommor i håret var det hetaste modet och ballonggympan för bebisar var i full gång.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *