Biljetter till TUR 2014

Fredag, lördag och söndag kommer jag att vika en massa ballongfigurer på TUR 2014 tillsammans med Turistmål.se. Förutom att jag sitter där kommer det hända massa annat roligt i montern så jag hoppas du kommer förbi!

Tiderna jag är på plats är:

Fredag: 13-16
Lördag: 10-16
Söndag: 10-16

  Eller, ja… Det är iaf tiderna jag sitter i monter C03:20 och fixar med ballonger! Kommer garanterat hänga en hel del på Svenska Mässan övriga tider med då det är väldigt mycket annat roligt som händer där också.

  Vinn biljetter!

  Nu är det även så att jag har några biljetter över! Så är du intresserad av att få chansen att få en fribiljett kan du maila till mig på ballongkatten@gmail.com och motivera kort varför du vill gå på mässan.

  Join the Conversation

  2 Comments

  1. Jag skulle vilja gå på mässan för att fly från verkligheten en stund

  2. Det vore extra roligt om jag vann en fri biljett.
   Har dock inte råd att köpa en biljett då jag är arbetslös.
   Jag skall på familje resa i april till Mallorca och det vore kul att besöka deras montern.
   Mvh Elin Östberg

  Leave a comment

  Your email address will not be published. Required fields are marked *