Önskemål – Papegoja

22 augusti, 2011 · Taggar: , , , 3 kommentarer

Nu är det dags att sätta igång att fixa lite önskemål här. Jag har flera på lager, men först ut är ett önskemål från Ballongkattens Facebooksida som jag helt glömde av. Det var Maja som önskade sig en papegoja.

Jag tyckte den första gojan jag gjorde såg så tråkig och dyster ut när han satt där så han fick några kompisar att kackla skit med.

Foto: Dan Sörensen.

3 kommentarer på Önskemål – Papegoja

  1. Maja,

    Åh!
    Tack så jätte mycket!
    Väldigt häftigt! :)

  2. Hi, I do believe this is an excellent web site. I stumbledupon it ;) I may return once again since i have book marked it. Money and freedom is the best way to change, may you be rich and continue to guide other people.|

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*