Önskemål – Badanka!

Pleu önskade sig en badankeballong. Jag gjorde en som jag satte i ett skumbad i handfatet på dass så att den kunde simma omkring där en stund medan jag kollade klart på Paradise Hotel. Tydligen är badankeballongerna ballongvärldens svar på kackerlackor för kolla hur det såg ut när jag kom tillbaka!

Men detta är ju toppen, har fått ett roligt recept på just anka (kaffemarinerad!) som jag ska tillaga i kaffekokaren så snart får du kika in på Kaffekokarkokboken för att se hur det blev.

Var kom sköldpaddan ifrån?!

Foto: Dan Sörensen.

Join the Conversation

4 Comments

  1. When someone writes an article he/she maintains the thought of a user in his/her mind that how a user can understand it. Therefore that’s why this article is perfect. Thanks!|

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *