ABC – Gitarr!

18 oktober, 2010 · Taggar: , 3 kommentarer

Den första gången jag skolkade var på mellanstadiet. Det var från Kents musiklektioner. Han skulle tvinga oss att sjunga Old Mc Donald had a farm. Solo inför hela klassen. Jag skolkade två musiklektioner i rad sen kom jag inte undan fler gånger. Klassens hånskratt efter min solodebut bekräftade det jag egentligen redan visste – jag är tondöv. Jag kan inte dansa, jag kan inte sjunga men jag kan spela ett instrument… Ballonggitarr!

Gissa låten!

Aja, okej, det där kanske inte var superbra då. Men det är bättre än min sångröst i alla fall! Kolla den snygga tröjan förresten! Det är Kaffekokartröjan som jag designat. Jag har en tävling i min andra blogg där du kan vinna en sådan. Missa inte!

G som i gitarr!

Så, vilken låt var det då som jag spelade i filmsnutten?

Foto & film: Dan Sörensen.

3 kommentarer på ABC – Gitarr!

  1. nästa -h-h-h-häst. HÄST! en med stjärnor och hjärtan på. Kom igen, det blir kul!

  2. Ebba,

    vad duktig du är på gittar

  3. ida,

    åh! men nu måste jag ju veta vad det är för låt?!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*