ABC – Gitarr!

Den första gången jag skolkade var på mellanstadiet. Det var från Kents musiklektioner. Han skulle tvinga oss att sjunga Old Mc Donald had a farm. Solo inför hela klassen. Jag skolkade två musiklektioner i rad sen kom jag inte undan fler gånger. Klassens hånskratt efter min solodebut bekräftade det jag egentligen redan visste – jag är tondöv. Jag kan inte dansa, jag kan inte sjunga men jag kan spela ett instrument… Ballonggitarr!

Gissa låten!

Aja, okej, det där kanske inte var superbra då. Men det är bättre än min sångröst i alla fall! Kolla den snygga tröjan förresten! Det är Kaffekokartröjan som jag designat. Jag har en tävling i min andra blogg där du kan vinna en sådan. Missa inte!

G som i gitarr!

Så, vilken låt var det då som jag spelade i filmsnutten?

Foto & film: Dan Sörensen.

Join the Conversation

3 Comments

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *