ABC – Cykel!

7 oktober, 2010 · Taggar: , 1 kommentar

Har du sett Wedding Crashers? Det är en lustig scen i den filmen där Vince Vaughn försöker vika en cykel av ballonger. Så nu när jag är ute på så gott som varenda ballongjobb är det någon som ska skoja till det och önska en cykel. Sen så fnissas det gott (för dom tror att det typ är omöjligt)..

Eftersom jag är på bokstaven C nu så ska jag ta och göra en cykel, för att visa att det inte alls är omöjligt! Dock är den inte likadan som den som Vince viker, men visst är den ball?

Tadaaa – Ballongcykel!

Gucci Katt har sett filmen och varenda gång jag viker ballongfigurer här hemma tjatar hon på mig att jag ska göra en ballongcykel. Sen fnissar även hon gott.. Du ska tro att hon blev överraskad när jag snurrade ihop en! Hon blev så impad att hon var tvungen att prova den.

Born to be wild.

Foto: Dan Sörensen.

1 kommentar på ABC – Cykel!

  1. Ebba,

    nemen å vad gulligt med katten på<3

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*