ABC – Armband!

Ibland vet inte jag vad jag ska göra för ballongfigurer och lägga ut här i bloggen. Och eftersom jag absolut inte vill att bloggen ska dö ut tycker jag att det är smart med ett tema! Därför kör jag nu igång med ett ABC-tema så får vi se hur många bokstäver jag kommer till innan jag tröttnar på det eller kommer på ett bättre tema. Nej! Jag ska klara hela alfabetet minsann. Fast har du något annat temaförslag som jag kanske också kan köra?

Jag kommer alltså göra en ballongfigur på varje bokstav. Nu eftersom det är på första inlägget är det en ballongfigur som börjar på A jag tänker göra. A är ju första bokstaven i alfabetet. Har jag förklarat detta tillräckligt nu kanske? Så himla svårt är det nog inte att fatta..

Här är en Armbandsballong (med tillhörande ring, fast den gills inte så R är fortfarande ogjort).

Piffigt va?

Foto: Dan Sörensen.

Join the Conversation

1 Comment

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *