Önskemål – Baabben!

Grattis Kristoffer (t.v.)!

Träffade två balla killar på Popagandafestivalen. De önskade sig ett armband och en gris och “älskade dom av hela sitt hjärta”! Kristoffer (som önskade sig armbandet) berättade här i bloggen att han fyller år den 24 september (idag alltså) och önskade sig då en Baabben-ballong. Han skickade med Baabbens facebookprofil och jag vet faktiskt inte riktigt vad det där är för något.. Kanske om Babben Larsson skulle vara en smurf, en arg och stor sådan, skulle hon sett ut så?!

Här kommer mitt försök till Baabben i ballongform i alla fall!

Ballongbaabben.

Originalet. Vad är det för något?!

Foto: Dan Sörensen och den sista bilden är tagen av Kristoffer.

Join the Conversation

2 Comments

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *