Ballongfest på Vällingbydagarna!

I helgen var jag i Vällingby utanför Stockholm. Hmm. Eller är det kanske ett område i Stockholm och inte en by utanför!? Aja, i Vällingby var jag i alla fall. Eventbolaget Fieldwork hade fixat dit mig för de tyckte så klart att festen där inte skulle bli en ordentlig fest utan ballonger! Och uppskattat blev det. Det var så hiiiiimla lång kö! Folk köade ibland i en halvtimme för att få en ballongfigur! Detta är ju hur smickrande som helst, eller hur? Roligast av allt är nog ändå hysterin i kön när jag förklarar efter 4 timmars nonstop ballongvikning att inte fler personer får ställa sig i kön (bara för en liten stund) eftersom jag faktiskt måste kissa.  Förutom de som blev vansinniga över detta så var alla jättegulliga!

Har någon förresten ett bra förslag på hur jag ska kunna stoppa kön på ett bra sätt för att gå och kissa/äta/sluta för dagen eller vad det nu kan vara?

Ett stort tack för en riktigt trevlig helg till alla som var inblandade!

Aja, just de här barnen kanske inte såg så roade ut, men de flesta älskade mig. 😉

Foto: Dan Sörensen.

Join the Conversation

4 Comments

    1. jag köper oftast från detta företaget http://www.ballongco.se/ men det går att få tag i ballonger och pumpar i leksaksaffärer med. fast ofta är det rätt kass kvalité på dom, pumparna man får till är inte heller så bra tycker jag..

  1. Det absolut bästa vore ju om du kunde ha en stor skylt bredvid dig med täxten typ: “Här viker Katja ballonger mellan [ ] och [ ]” där du sedan kan skriva i/sätta upp lappar med olika tider. Och sen om du ska jobba mellan nio och fem så kan du börja med att skriva 9-11 på skylten, sen ta lunchrast, sen skriva 11-14 ta en kisspaus/fikarast och sen 1430-1700. 😀

    1. det låter superbra! ska försöka se till att sätta upp en skylt av något slag vid nästa tillfälle.. får se om folk respekterar en skylt bättre än en stängd kö. 🙂 hoppas!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *