Bilder från lite gamla jobb!

19 augusti, 2010 · Taggar: , , , , 0 kommentarer

Jag gör ett snabbinlägg här, kommer lägga upp vidare information en annan gång. Ja, detta är i alla fall några gamla jobb jag haft.

Bamseklubben under midsommarveckan!

Tjusig jag var på midsommar va? Vi var i.. Öh. Jag kommer inte ihåg vad den parken hette. Men i alla fall det var för Fritidsresor en vecka. Jag satt på en solstol i parken och gjorde ballongfigurer. Gött!

Jag jobbade i Bamseklubben så satt och chillade med självaste Bamse med. Han gillar ballonger! Dock gillade han inte solen särskilt så han satt där inte så länge.

Kolla.. Det var en kille som till och med raggade på mig!

Bergfesten!

Ja, där satt jag. Mitt under alltihopa kom det fram en norsk tjej och sa: Det är ju du som gör all din mat i din kaffepott! Hon sa att jag hade en fanclub i Norge. Kika in här om du inte fattar vad jag snackar om..

Popagandafestivalen 2009

P.A. (en snubbe som håller i Popagandafestivalen) är polare med min kompis Jonathan. Han hade sett en massa balla ballonger på Jonathans facebook och undrade vem det var som gjorde alla dessa fantastiska ballonger. Det var ju jag! Så han tog kontakt med mig och bjöd över mig till Stockholm under festivalen. Där gjorde jag en massa ballongfigurer till alla kidzen.

Och vet du? Mike Snow spelade där. De har en logga som är en kanin med renhorn. P.A. frågade mig om jag kunde göra en sådan, klart jag kan! Jag fick hänga med backstage och ge tre sådana till snubbarna i Mike Snow. De blev jätteglada och hade med sig ballongerna upp på scen!

Vilken som är den absolut populäraste ballongen på Popaganda och P.A.s favorit kan du ju gissa. Det är en snuskig ballongfigur. Kommer ni till Popaganda nästa vecka kan du få en! För då är jag där igen. Ses vi?

Nu orkar jag inte fylla på mer just i detta inlägget. Mer kommer snart!

Blir du sugen på att ha ballonger på din fest? Hör av dig!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*