Amen hur duktig är han inte då!?

19 augusti, 2010 · Taggar: 1 kommentar

Foto: Jag, men det är Dan som har redigerat.

Detta är Dan!

Det är min kille och det är han som har gjort denna fantastiska blogg. Visst är den så himla fin? Det är egentligen lite pinsamt, för den är alldeles för fin för min talang.

Om det är fina bilder på bloggen här, då är det Dan som har tagit. Det är han som tar alla roliga matbilder också inne på Kaffekokarkokboken. Ja, jag tycker ni kan kolla in alla hans bilder och annat grejs han gjort. Det gör ni på hans egna blogg. Skriv en kommentar där att han är GRYM så blir han glad.

Tack så jättemycket Daniiiis!!

1 kommentar på Amen hur duktig är han inte då!?

  1. Amen typ helt superbäst! Bra att det är natt nu annars skulle jag kolla här hela dan, Ungerns nationaldan…!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*